13 Ιουνίου 2017

Πολάκης: Επιβεβλημένοι οι πυροβολισμοί στον αέρα σε κοινωνικές και ιστορικές εκδηλώσεις

Ο "τσαμπουκάς" υπουργός επιβραβεύει την παρανομία

Με δικούς του νόμους πορεύεται ο βαρύμαγκας, που ορκίστηκε να εφαρμόζει τους νόμους του κράτους. Ένας τέτοιος άντρακλας όμως, σιγά που θα προσαρμοστεί...

... στην έννομη κοινωνία. Αυτός δεν είναι που θριαμβολογούσε ότι κρατά διπλά βιβλία στον Δήμο του, χωρίς να γίνει κάποια δικαστική έρευνα επ' αυτού;


Με το επιχείρημα του "επιβεβλημένου" προσπαθεί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας να απαντήσει στα σχόλια που γράφτηκαν για τη φωτογραφία με τον ίδιο να πυροβολεί στον αέρα.

«Επιβεβλημένους» χαρακτηρίζει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης τους πυροβολισμούς στον αέρα «συγκεκριμένες στιγμές σημαντικών γεγονότων για την οικογένεια ή την ευρύτερη κοινότητα» με αφορμή τα σχόλια που προκλήθηκαν από την ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου και τον δείχνει να πυροβολεί στον αέρα.

Αρχικά ο Πολάκης, απαντώντας στον δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη για ένα άρθρο στο protagon.gr, ξεκαθαρίζει ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είναι από σκοπευτήριο αλλά από εκδήλωση το 2009 όταν ως πρόεδρος της Ένωσης απανταχού Σφακιανών δώρισε στο δήμο Σφακίων ένα πλωτό ασθενοφόρο.

«Η φωτογραφία ειναι απο το γλεντι που ακολούθησε απο το δήμο Σφακιων σε ταβέρνα στο λιμάνι στη χώρα Σφακιων, που την ανέβασε στο δίκτυο καποιο μέλος των συλλόγων φουσκωτών που συνόδεψαν το Σκαφος στο ταξίδι .Οι βολές ειναι προς τη θάλασσα και προφανως δεν ειναι περίστροφο» γράφει ο κ. Πολάκης.

Στη συνέχεια επιχειρώντας να εξηγήσει τον όρο «επιβάλλεται» ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κάνει λόγο για οικογενειακή παράδοση με όπλα που «δεν ήταν αγορασμένα από λαθρεμπόριο, ούτε επιδεικνύονταν σε γλέντια, ούτε πυροβολούσαν άσκοπα. Διαφύλατταν τη ζωή τους όπως και σε άλλες γενιές πιο πριν παλεύοντας ενάντια στον κατακτητή, παλεύοντας για μια άλλη ΕΛΛΑΔΑ!!!».

Είναι απίστευτο το παραλήρημα. Τι σχέση έχει ο αγώνας κατά του κατακτητή, με τους πυροβολισμούς σε γάμους που μετρούν αρκετά θύματα μέχρι τώρα. Τουλάχιστον. αυτό το δείγμα της ψευτομαγκιάς, ας μη το προβάλλει προς μίμηση. Αλλά, θα μου πεις, τι ψευτόμαγκας θα ήταν, αν πυροβολούσε στα κρυφά.