11 Ιουνίου 2017

Για συνενοχή κρατικών οργάνων με εγκληματίες στη Δυτική Αττική μιλά ο Τόσκας (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αφορμή τον τραγικό θάνατο του 11χρονου στο Μενίδι

«Στα δύο χρόνια δεν λύνεται το πρόβλημα, ούτε στα επόμενα δύο θα λυθεί… Όταν κάποιοι για λόγους προπαγανδιστικούς πρότασσαν (δείτε το βίντεο)...


... το πολύ μικρότερο πρόβλημα των Εξαρχείων, εγώ μιλούσα για το σοβαρό πρόβλημα της Δυτικής Αττικής. Οι έλεγχοι έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό.

» Όχι όμως στα κροκοδείλια δάκρυα αυτών που δημιούργησαν το πρόβλημα. Έχουμε κάνει πάρα πολλές επιχειρήσεις, πριν ένα χρόνο δεν τολμούσε η αστυνομία να μπει στην περιοχή, έμπαινε μέσα ένα περιπολικό και έφευγε πετροβολημένο», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, μιλώντας στον Flash 96, με αφορμή τις εξελίξεις μετά το θάνατο του 11χρονου στο Μενίδι, ενώ μίλησε ακόμη και για συνενοχή κάποιων κρατικών οργάνων με εγκληματίες αυτής της περιοχής.

Ο κ. Τόσκας έστειλε και ένα μήνυμα αναφορικά με τα χθεσινά επεισόδια στο Μενίδι, λέγοντας χαρακτηριστικά: Αυτοί οι οποίοι φόρεσαν τις κουκούλες χθες, να ξέρουν καλά και αυτοί που τους καθοδηγούν και τους προέτρεψαν, ότι εμείς δεν θα το αφήσουμε έτσι.