25 Μαρτίου 2017

Αυξάνονται οι δαιμονισμοί σε καθολικές χώρες!

Το Βατικανό ζητά περισσότερους εξορκιστές

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκατοντάδες εκκλησίες σε Ιταλία και Ισπανία έχουν αποστείλει αίτημα στο Βατικανό για αποστολή εξορκιστών, προκειμένου...
... να αντιμετωπίσουν τα εξαιρετικά υψηλά ποσοστά δαιμονισμών που παρατηρούνται στις ενορίες τους.

Ήδη οι αρχιεπίσκοποι του Μιλάνου και της Μαδρίτης έχουν αποστείλει συνολικά 20 ιερείς-εξορκιστές σε διάφορες περιοχές των χωρών τους, όπου υπάρχουν οι καταγγελίες.

Πληροφορίες των ιταλικών μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι για το θέμα έχει ενημερωθεί και ο Πάπας, ο οποίος κάλεσε άμεσα τον αρμόδιο Καρδινάλιο και έχει δώσει εντολή να πολλαπλασιαστούν οι ρυθμοί εκπαίδευσης των νέων εξορκιστών, ώστε να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Σημειώνεται ότι η εκπαίδευση των ιερέων στην εκδίωξη δαιμόνων για το Βατικανό, γίνεται σε συγκεκριμένο εκκλησιαστικό ίδρυμα, όπου οι ιερείς διδάσκονται τεχνικές εξορκισμών σε μορφή σεμιναρίων και η συγκεκριμένη εκπαίδευση μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες.

Η ευαισθησία του Πάπα για τους δαιμονισμένους έχει γίνει γνωστή εδώ και τρία χρόνια από βίντεο που αναρτήθηκε και δείχνει τον Φραγκίσκο να εκτελεί εξορκισμό σε νεαρό άνδρα.