11 Ιανουαρίου 2017

Επίταξη περιουσιών των Ελλήνων για να μείνουν «μετανάστες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μουζάλας: "Η επίταξη είναι ένα όπλο που σκεφτόμαστε να χρησιμοποιήσουμε"

Στο λιμάνι της Μυτιλήνης έδεσε το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού «Λέσβος», το οποίο ήρθε πλήρως εξοπλισμένο με κρεβάτια, θερμάστρες κλπ, προκειμένου (δείτε τα βίντεο)...
... να στεγαστούν εκεί 500 «μετανάστες» από το Κέντρο Κράτησης της Μόριας.

Ωστόσο, η κυβέρνηση δείχνει να προχωρά ένα βήμα παραπέρα. Υπό μελέτη είναι η επίταξη ξενοδοχειακών μονάδων στα νησιά του Αιγαίου για την στέγαση των μουσουλμάνων «προσφύγων και μεταναστών».

Επίταξη είναι η «οριστική ή προσωρινή αφαίρεση κινητής ή ακίνητης περιουσίας καθώς και προσωπικών υπηρεσιών, που γίνεται από το κράτος για στρατιωτικούς σκοπούς σε καιρό πολέμου ή επιστράτευσης ή για δημόσια ωφέλεια».

Εν ολίγοις, όπως σε ειδήσεις που μας έρχονται από την Ιταλία, η περιουσία πολιτών θα περνά με την βία στο κράτος, προκειμένου να μείνουν μέσα μουσουλμάνοι. Δείτε το βίντεο, όπου η ιταλική Αστυνομία αναγκάζει 80χρονο ιδιοκτήτη ξενοδοχείου να στεγάσει με το «έτσι θέλω» Αφρικανούς «μετανάστες», ενώ εκείνος αντιστέκεται στην δήμευση της περιουσίας του από το κράτος.

Για παρόμοιες καταστάσεις μας προετοιμάζει ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, μιλώντας στον realfm 97,8. «Η επίταξη είναι ένα όπλο που σκεφτόμαστε να χρησιμοποιήσουμε, έχει νομικά ζητήματα να λυθούν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μουζάλας. Ακούστε όλη την συνέντευξη και σταθείτε στο 3.55' λεπτό: