28 Ιανουαρίου 2017

Ουκρανία: Καίνε βιβλία Ρώσων κλασικών

Στο καθεστώς του Κιέβου, το οποίο ετοιμάζει νέους περιορισμούς των εθνικών γλωσσών, μεταξύ εκείνων και της ελληνικής γλώσσας, βιβλία χρησιμοποιούνται για προσάναμμα.

Πεταμένα...


... στα υπόγεια, σύμφωνα με το greece-russia.gr, τα βιβλία των υπό διωγμό κλασικών Ρώσων συγγραφέων, Ντοστογιέφσκι, Τολστόι, Γκριμπογέντοφ και πολλών άλλων κορυφών του παγκόσμιου πολιτισμού ρίχνονται στην πυρά.

Όπως σχολιάζει η ενημερωτική ιστοσελίδα, η Νέα Τάξη ευνοεί την «σταδιακή εκμηδένιση της κοινωνίας των πολιτών και των βασικών δικαιωμάτων τους, η απύθμενη υποκρισία και η αδράνεια των εχόντων λόγο και επιρροή. Όλων αυτών, που περιέγραψαν εδώ και μερικές δεκαετίες ως νέο ...βομβαρδίζοντα ανθρωπισμό, τον ανανεωμένο σκοταδισμό και την αναθεώρηση της ιστορίας επί το ...φασιστικότερο με εμπνευστές τους Σόρος, Κλίντον, Χόλμπρουκ, Ολμπράιτ κλπ.

» Αλλά κι αυτών, που έχουν τυφλωθεί από τη θεωρία του δήθεν ιμπεριαλιστικού χαρακτήρα του πολέμου στην δύσμοιρη Ουκρανία. Αντίο δημοκρατία, αλήθεια, κοινή λογική, ουμανισμέ... Δεν σας έμεινε πολύς χώρος στην ΕΕ»!