24 Σεπτεμβρίου 2016

'Πόλεμος' ανακοινώσεων για τις προσλήψεις στην ΕΡΤ

Συνεχίζεται το βόλεμα των παιδιών με ΕΛΑΣίτη "παππού στο βουνό"

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ: "Η ΝΔ εξακολουθεί να υπηρετεί τα συμφέροντα των καναλαρχών, εξακολουθεί να θέλει κλειστή την ΕΡΤ και την ενημέρωση υποταγμένη στα ιδιωτικά...
... συμφέροντα", είναι η απάντηση κυβερνητικών πηγών στην ανακοίνωση που εξέδωσε, νωρίτερα το Σάββατο για την ΕΡΤ, η ΝΔ.

"Η ΝΔ με σημερινή της ανακοίνωση καταδικάζει την απόφαση πρόσληψης 55 εργαζομένων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου στην ΕΡΤ. Προφανώς για τη ΝΔ, η οποία έκλεισε την ΕΡΤ σε μια νύχτα για να διευκολύνει τους καναλάρχες, η δημόσια ραδιοτηλεόραση αποτελεί βαρίδι στην ενημέρωση".

Νέα ανακοίνωση ΝΔ
Ακολούθησε νέα ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία επισημαίνει: "Για τη Νέα Δημοκρατία η Ε.Ρ Τ. πρέπει να είναι η δημόσια τηλεόραση με πλουραλισμό, πολυφωνία, ποιότητα και ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια στην λειτουργία της. Όλα αυτά που δεν είναι σήμερα η Ε.Ρ.Τ. όχι κατά την άποψη της Νέας Δημοκρατίας μόνο, αλλά της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων".

Ποτάμι:
"Προφανώς  2.500 εργαζόμενοι στην ΕΡΤ του κ. Παππά, είναι λίγοι. Γι αυτό αποφασίστηκε να προσληφθούν άλλοι 55 συμβασιούχοι ώστε "να βγαίνει η δουλειά". Όσο για το λογαριασμό; Ας σφίξουν ακόμη τα ζωνάρια στα νοικοκυριά. Προέχουν τα λεφτά για το κομματικό κράτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ".