31 Οκτωβρίου 2014

Η απόλυτη φρίκη των «σχολείων της τζιχάντ» (ΕΙΚΟΝΕΣ + ΒΙΝΤΕΟ)

Την απόλυτη φρίκη των «σχολείων της τζιχάντ» φέρνει στο φως δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Independent.

Παιδιά, ακόμα και κάτω των 10 ετών, που ζουν (δείτε εικόνες και τα βίντεο)…


... σε περιοχές της Συρίας και του Ιράκ οι οποίες έχουν καταληφθεί από τους τζιχαντιστές, δέχονται καθημερινή πλύση εγκεφάλου από τους φανατικούς ισλαμιστές, αναφέρει το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της Independent.

Τα νεαρά αγόρια αναγκάζονται να πηγαίνουν στα «σχολεία της τζιχάντ», όπου εκπαιδεύονται στο χειρισμό όπλων ΑΚ47, ενώ είναι υποχρεωμένα να παρακολουθούν βασανιστήρια και αποκεφαλισμούς για να μαθαίνουν να κάνουν τα ίδια, όταν μεγαλώσουν!

Σε κάποια βίντεο οπλισμένα αγόρια εμφανίζονται σε «κομβόι» τζιχαντιστών στη Μοσούλη. Επίσης, οι «μαθητές της τζιχάντ» διδάσκονται το Κοράνι αλλά και όλα όσα πιστεύουν οι εξτρεμιστές μουσουλμάνοι, από φανατικούς ιερείς.

Διάφορα βίντεο προπαγάνδας έχουν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο, τα οποία αποκαλύπτουν τη φρικτή πραγματικότητα στις περιοχές αυτές.

Σε ένα βίντεο μάλιστα παρουσιάζεται μια «τελετή αποφοίτησης», όπου ένας ομιλητής εμφανίζεται να μιλάει στους γονείς των «μαθητών», οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί στο προαύλιο.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα αν και δεν είναι εφικτό να προσδιοριστεί ακριβώς το μέρος στο οποίο γυρίστηκε, οι αναλυτές εκτιμούν -με βάση τις αναφορές που γίνονται στο «Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ» - ότι η τελετή αποφοίτησης πρέπει να έλαβε χώρα πριν από τις 29 Ιουνίου, όταν και ανακοινώθηκε το «χαλιφάτο». Η ημερομηνία πάντως που ένα από τα βίντεο ανέβηκε στο YouTube φαίνεται να είναι αρκετά παλαιότερη (10 Νοεμβρίου 2013).

Ο ΟΗΕ κάνει λόγο για εγκλήματα πολέμου και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, τη στιγμή που η προπαγάνδα των φανατικών ισλαμιστών φαίνεται ότι κάνει την εμφάνισή της και στη Δύση, μετά το πρόσφατο αιματηρό χτύπημα στον Καναδά.